Вашата професия е от онези, в които няампш право на грешка.

...
Вашата професия е от онези, в които няампш право на грешка.
Коментари Харесай

Премиерът Донев към МВР: Заедно можем да сложим край на войната на пътя

Вашата професия е от тези, в които няампш право на неточност. Вашият професионализъм и персонална упоритост да изпълнявате отговорнсите си има отражение върху всеки един от нас. Невинаги оценяваме напъните, нормално виждаме пропуските. Благодаря на всички обстановки, които са имали добър излаз, поради вашата навременна интервенция. Разчитам на вас и при идващите обстановки. Това сподели министър председателят Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. по време на Националното заседание на Министерство на вътрешните работи. 

Всяко известие за злополука на пътя, ме изпълва с яд. На войната на пътя може да се постави край. Финалът зависи от всеки от нас. Заедно сме в това безумство. Настоявам да бъдем нетърпими към всеки, който не съблюдава разпоредбите за придвижване и заплашва човешки животи, означи министър председателят. 

От нас се чака подготовка на почтени и спокойни избори. Миналата година показахте, че е допустимо ограничение на купения и следения избор, както и разнообразни изборни злоупотреби. Правителството ще направи всичко належащо, с цел да се реализира единодушие в битката с купения избор, добави Донев. 

Благодаря за волята и категоричността, с която отстоявате закона, приключи изявлението си Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София.. 

Според служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година Националното заседание на Министерство на вътрешните работи е добра опция да се дискутират задачите и целите, сложени пред институцията. 

Ще изисквам в министерството да се ръководим от правда в дейностите на всеки чиновник. Превенцията на всевъзможни форми на закононарушения е наша значима цел. Борбата с контрабандата и стандартната престъпност също са наши цели. Ние сме създали ограничения за пътна сигурност, с които ще бъдете осведомени. Ситуацията с пътните произшествия е сериозна. Има инструкции по места да се издирят точките на спорове за битовата престъпност. Ще се търсят данни за налично нелегално оръжие. Приоритет остава и противодействието на противозаконната миграция. Ще вземем всички ограничения да задържим и подобрим ситуацията на границата, с цел да не минават незаконно мигрантски потоци, уточни вътрешният министър.

По думите му са подхванати съответни дейности за възстановяване на изискванията за труд в Министерство на вътрешните работи.

Ще предприемем всичко належащо да изпълнявате функционалностите си, ще пожелаваме резултати. Това е мотото на нашата работа. Ако успеем да се оправим със задачата да имаме резултати, доверието на обществото ще се усети по улиците, убеден е Демерджиев.

Трима служители на реда бяха наградени за това, че са се отличили в работата си. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР